Oldalaink megtekintéséhez használjon frissebb internet böngészőt.
borfeldolgozó

A minőségi bor alapja az alacsony tőketerhelésű, ezáltal gazdag ízvilággal rendelkező szőlő. A szüretet komoly tervezői munka előzi meg, és szigorú szakmai felügyelet mellett kezdődik, előre meghatározott ütemben szedve a szőlőket a különböző dűlőkről. Minden szőlőfürtöt kézzel, óvatosan szüretelnek, maximum két sorban egymásra helyezve a ládába.

Amint a láda megtelt, a szőlő a lehető leghamarabb elindul az üzem felé, ahol végig kontrollált hőmérsékleten, gravitációs rendszerben kezdődik meg
a feldolgozás. Minden lépés szigorú felügyelet mellett, részben automatizáltan történik. A modern technológiának köszönhetően új, egyedülálló ízek előállítására nyílik lehetőség, jobban kihangsúlyozható a dűlők és a "terroir" jellege.

laposa borok
bor tartályok